Ontmoetingscentrum
De Eng

De Eng is het bruisende hart van Voorthuizen. Het gebouw vormt een verzamelplaats van sociaal culturele, maatschappelijke, sportieve en zakelijke activiteiten.

Zoekt u ruimte voor een vergadering, seminar, beurs of andere bijeenkomst? Vraag ons naar de mogelijkheden via onderstaande contactknop.

Contact
Bar en Cafetaria
Sportcafe

Feesten en partijen

Bruiloft, jubileum of een verjaardag; in De Eng hebben wij diverse ruimtes die wij gezellig en naar wens kunnen aangekleed. Wij kunnen u voorzien van heerlijke buffetten of uitgeserveerde hapjes. Uiteraard met tapbier, heerlijke wijnen, sappen en frisdranken.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor een offerte op maat.

Offerte op maat

Muziekschool Barneveld

Heb je altijd al een instrument willen leren spelen? Dat kan ook in De Eng! Zo word er gitaar-, piano- en fluitles gegeven en sinds kort ook ukelele en viool

Vanaf dit najaar is er ook een 6 wekelijkse cursus "Muziek op schoot". Muziekplezier voor kinderen van 0 tot 4 jaar, die samen met papa, mama, opa, oma of de oppas willen zingen, versjes leren, klankspelletjes spelen, eenvoudige instrumentjes bespelen en bewegen op muziek. Welke dreumes of peuter vindt dat nou niet leuk?

Lees verder
Muziekschool Barneveld