Agenda

Bekijk de komende activiteiten in onderstaande agenda.
Of hier voor onze wekelijks terugkerende activiteiten.


Datum Tijd Activiteit
14
Woensdag
Juni
15:00 - 16:30 uur

LED-armband maken

LED-armbanden zijn mooi, hip en erg leuk om te maken. Dankzij ducttape in alle kleuren en verschillende kleuren led-lampjes kun je je armband maken zoals je zelf wilt. Tijdens deze workshop leer je hoe je dit moet doen en maak je er een die je mee naar huis mag nemen. De LED-armband die je gemaakt hebt, kun je omdoen bij de Glow in the dark KidsDisco op vrijdag 16 juni in De Eng in Voorthuizen. *Deze activiteit wordt georganiseerd vanuit de bieb*


€3,50 kaartjes zijn te koop via de link van de bieb
Meer informatie en tickets...

16
Vrijdag
Juni
16:00 - 17:30 uur

KidsDisco Glow in the dark

De KidsDisco is altijd een feestje! DJ Edwin belooft er weer een gaaf feest van te maken, met de beste en nieuwste muziek. Favoriete nummers mogen natuurlijk aangevraagd worden. Tussendoor zijn er leuke dansspelletjes en grappige wedstrijdjes, waarmee leuke prijsjes gewonnen kunnen worden. De DJ kletst alles aan elkaar en door het leuke entertainment doen kinderen al snel mee! Het thema is Glow in the dark. Kom dus in neon en/of witte kleren voor de coolste effecten! Ook leuk om je kinderfeestje hier te vieren!


Tickets €6,50 via ons ticketsysteem
Meer informatie en tickets...

5
Woensdag
Juli
10:00 - 16:00 uur

Leerlingenconcert dwarsfluit en piano

Muziekschool Barneveld verzorgt muzieklessen in De Eng. Op deze avond treden de leerlingen dwarsfluit en piano voor u op. Kom vooral even luisteren, de toegang is gratis!


De toegang is gratis

86 agenda items waarvan er 3 actief zijn.